Kontakt os
Anmeld skade

Bolig og indbo

Dig og dine

Bil og transport

33 14 37 48

Ring til os på hverdage kl. 08.30 – 16.00.
I weekenden skal du ringe 70 21 51 33.

banner-image

Med din bilforsikring hos os stiger din pris ikke efter skader

BEREGN PRIS

Træt af at lede efter den rigtige bilforsikring?

Måske ender din søgen her ...

Har du stået i en situation, hvor du ikke var dækket så godt, som du troede? Føler du, at markedet for bilforsikringer er en jungle? Drømmer du om at sætte dig bag rattet uden at skulle bekymre dig om forsikringer? Kan du svare JA til disse 3 spørgsmål, så læs endelig videre.

At finde en god bilforsikring til den rigtige pris kan være slidsomt – lange aftener foran skærmen med sammenligningstjenester og beregnere. Vi kan sagtens forstå, hvis du bliver både træt og fortvivlet alene ved tanken. Måske ender din søgen her?

 

Pris og kvalitet går hånd i hånd

Vælger du en bilforsikring hos Købstædernes Forsikring, vælger du en forsikring, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. Og som dækker dig, hvis skaden sker. Men der er mere endnu. Du vælger også et forsikringsselskab, som står 100 % bag dig, fordi vi er ejet af kunderne. Lyder det ikke meget fornuftigt? 

Se allerede nu, hvad det koster at blive kunde hos os, eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud. 

 

Ring på 33 14 37 48 Beregn din pris nu

 

 

 

Hos Købstædernes Forsikring får du

  • Brede standarddækninger, som er til at gennemskue og til at forstå.
  • Fleksible muligheder for at vælge ekstra dækninger, hvis du har særlige behov.
  • Mere værdi i hverdagen, fx hvis du bliver ramt af stenslag.
  • Ingen prisstigninger efter skader.
  • Et professionelt og solidt forsikringsselskab i ryggen, som bakker dig op, og som er med dig hele vejen – fra skaden er anmeldt, til den er afgjort.
  • Et kundeejet selskab, som ikke jagter profit til aktionærer.

Få overblik over bilforsikringen

Ansvarsforsikringen dækker:

  • Hvis din bil forvolder skade på andre personer eller deres ting.
  • Hvis passagerer i din bil kommer til skade.

Ansvarsforsikringen er lovpligtig.

 

Kaskoforsikringen dækker:

  • Hvis du får skader på din bil eller tilbehør til bilen.
  • hvis du er involveret i et biluheld i udlandet - og du får brug for hjælp til at få bilen hjem.

Forsikringsvilkår

Har du brug for flere dækninger?

Om du skal vælge flere dækninger end standarddækningerne afhænger af, hvilke behov du har, hvordan du bruger bilen, og hvordan du har det med forsikringer. Klik på de enkelte dækninger for at læse mere om, hvornår det giver mening at vælge flere dækninger. Hvis du er i tvivl, er du meget velkommen til at ringe til os.

MED LIVREM OG SELER: Vælg en udvidet dækning

Der er mange gode grunde til at vælge mere forsikring til din bil, fx hvis du bruger bilen rigtig meget, eller du bor i et område, hvor bilen er udsat. Den udvidede dækning, som vi kalder den, indeholder blandt andet friskadedækning, som dækker din selvrisiko ved fx brand, tyveri og kortslutning. Dækningen hjælper dig også med en lånebil, hvis dit værksted ikke tilbyder det.

Og sidst men ikke mindst er du dækket, hvis reparationen af skaden på din bil løber op i et beløb, som er større end 20 % af bilens handelsværdi. Så får du udbetalt en kontant tillægserstatning.

FOR DIN EGEN SKYLD: Vælg en dækning, som omfatter soloulykker

Vi vil helst ikke skræmme dig, men vi oplever desværre, at mange ikke ved, at de ikke er dækket af deres standard bilforsikring, hvis de kommer ud for en soloulykke. Har du en ulykkesforsikring, kan du som regel få udbetalt et beløb, men for langt de fleste er det slet ikke nok til at komme videre. En førerpladsdækning dækker dig ved soloulykker. Forsikringen dækker også udbetaling for svie og smerte og tabt arbejdsfortjeneste.

Vi anbefaler denne dækning til alle vores kunder.

MOD ANDRES UÆRLIGHED: Vælg en dækning, som sikrer dig ved parkeringsskader

Vi har vist alle prøvet det. At komme ud til bilen efter en hyggelig aften og blive mødt af en stor, fed ridse på kofangeren og ingen seddel i forruden. Som regel vil du selv komme til at betale selvrisikoen for skaden, men vi giver dig mulighed for at vælge en dækning, som sikrer, at du ikke betaler for andres uærlighed.

En dækning som er særlig relevant for dig, som bruger bilen meget i byen.

DEN UUNDVÆRLIGE: Vælg vejhjælp, som hjælper dig ud af en besværlig situation

Har du bare én gang stået med en defekt bil i nødsporet på motorvejen med bilerne susende om ørerne en kold regnvejrsdag i oktober, så har du allerede en vejhjælpsdækning.

Vælger du vejhjælp hos os, er du sikker på, at kvalificeret hjælp kommer dig til undsætning, hvis uheldet er ude. Hurtigt og effektivt. Og til en rigtig fornuftig pris – fra 400 kr. om året.

Læs mere om vejhjælp

SUND FORNUFT: Vælg en dækning til familiens unge bilister

Er du nået til den tid i familiens liv, hvor dine børn skal have kørekort, så er denne dækning helt sikkert noget for dig. Som regel er det jo din bil, de skal køre i og øve sig i, og vi ved, at det kan give bekymringer. Vi har sat en dækning sammen, så du undgår den normalt forhøjede selvrisiko, når unge kører bil. Samtidig giver vi den unge mulighed for at optjene anciennitet, så prisen for forsikringen bliver overkommelig, når den unge selv skal ud og have egen bil og tegner bilforsikring hos os.

Nu er det i hvert fald ikke et forsikringsspørgsmål, som skal afholde dig fra trygt at låne bilen ud til familiens unge.

2 fordele, som gør en forskel

Vi dækker stenslag og der er ingen pristigninger efter skader

 

Tag første skridt nu – få et uforpligtende tilbud

Stopper din rejse i bilforsikringsjunglen her? Tag første skridt nu, og få et uforpligtende tilbud.

 

Ring på 33 14 37 48 Ja tak, ring mig op

 

 

PS. Kan man?

Kan man prutte om prisen hos Købstædernes Forsikring? Nej, det kan man ikke. Og det er ikke, fordi vi ikke sætter pris på en god handel. Men vi er ejet af vores kunder – og tanken bag vores selskab er, at vi er et forsikringsfællesskab, hvor alle kunder er forsikret til en fair pris. Kun på den måde kan du få den bedste service og de bedste dækninger. Kun på den måde kan vi leve op til vores løfte: 

Vi er med dig