Over 70.000 privatkunder Ejet af kunderne Kundetilfredsheden i top

Campingvognsforsikring

Se vilkår
 

Et hjem behøver ikke bestå af sten. Vi forsikrer også din campingvogn, så du kan tage hjemmet med på landevejene.

Campingvogn - kaskoforsikring

Kaskoforsikringen dækker enhver skade på den forsikrede campingvogn, samt ved tyveri, røveri, brand og eksplosion.

Ud over selve campingvognen omfatter kaskoforsikringen også fastmonteret tilbehør, herunder fortelte, samt afmonteret tilbehør, der alene kan anvendes til campingvognen.

Fælles for campingvogn og trailer

Ud over at betale for skader på selve traileren/campingvognen indeholder kaskoforsikringen en retshjælpsforsikring, der træder til, hvis du som ejer af traileren/campingvognen får brug for advokathjælp i forbindelse med en tvist med/om traileren/campingvognen. Kaskoforsikringen har også en redningsdækning, så du kan få hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. Hvis der er lån i traileren/campingvognen, vil långiver som regel forlange, at der er tegnet kaskoforsikring for at sikre sig at den økonomiske værdi er tilstede, uanset hvad der sker.

 

Læs mere om vores andre motorforsikringer

 

Gør det nemt og spar penge
- saml dine forsikringer hos os

Det er nemt og ikke mindst fordelagtigt, når du samler dine forsikringer hos os. Du får blandt andet 10 % rabat på alle dine forsikringer, en garanti mod underforsikring på din indboforsikring, og du betaler 0 kr. i selvrisiko på dine forsikringer, hvis du får en skade, mens du er uden job.

Og hvis skaden sker, er der kun ét nummer, du skal ringe på – og kun én selvrisiko, hvis der er flere forsikringer i spil.

Læs mere om fordelene, og hvordan du kan blive fordelskunde

 

Vi giver ordet til kunderne