banner-image

Sundhedsforsikring

Hjælp til at komme godt tilbage

En sund og ansvarlig virksomhed passer godt på sine medarbejdere. Det er nemlig ikke kun en floskel, at medarbejderne ofte er en virksomheds vigtigste ressource. Derfor tilbyder vi en sundhedsforsikring, som er et stærkt supplement til den offentlige sygesikring. Vi tilbyder forsikringen i samarbejde med Skandia.

Forsikringen hjælper jer, hvis I bliver syge eller kommer ud for en ulykke. I får støtte og rådgivning til at komme godt tilbage på arbejdet igen.

I kan både vælge en basisforsikring – Lifeline Standard – eller en udvidet dækning – Lifeline Plus.

Læs mere om sundhedsforsikringen her

Fordelene ved en sundhedsforsikring

  • Medarbejderen bliver hjulpet hurtigt med professionel behandling.
  • Dygtige sygeplejersker og fysioterapeuter tager sig god tid, og de kan ofte booke tider til undersøgelse, mens de har medarbejderen i røret.
  • Er operation nødvendig, kan medarbejderen med Lifeline Plus benytte privathospital eller privatklinik.
  • Medarbejderen har frit valg af behandler til fx fysioterapi, kiropraktik og psykolog. Har I Lifeline Plus, gælder det også akupunktur og zoneterapi.
  • Medarbejderne får adgang til Stress- og Trivselslinjen, hvor de kan få anonym rådgivning om fx stress, mistrivsel, skilsmisse eller mobning.

Produktinformation

Tandforsikring - en værdifuld tilvalgsdækning

Store tandlægeregninger kan få de fleste til at se rødt, for det kan være en dyr fornøjelse. Derfor tilbyder vi en tandforsikring som tilvalg til sundhedsforsikringen, hvor jeres medarbejdere kan få dækket helt op til 30.000 kr. om året, hvis de får brug for behandlinger hos tandlægen fx rodbehandling, fyldninger og kroner. Og det får de fleste. En tandforsikring sikrer, at der altid er råd til den rigtige behandling, når behovet opstår.

Læs mere om tandlægeforsikring

 

Kontakt os om sundhedsforsikringen

Ring til os, og hør nærmere en sundhedsforsikring til jeres virksomhed.

33 14 37 48

 

Vi giver ordet til kunderne