banner-image

Bil- og transportforsikring

Vores forsikring dækker både skader på og skader forårsaget af virksomhedens biler.

Når du tegner en almindelig ansvars- og kaskoforsikring hos os, giver vi dig mulighed for at vælge flere dækninger til, som giver dig en endnu større tryghed.

 

Ring til os, og hør nærmere eller bestil et uforpligtende forsikringstjek

33 14 37 48

Bestil forsikringstjek

Sådan dækker bil- og transportforsikringen

Ansvarsforsikring

Ejer din virksomhed en bil, skal du som minimum have en ansvarsforsikring, da den er lovpligtig. Forsikringen dækker, hvis du eller dine medarbejder skader andre personer eller deres ting ved brug af bilen. Forsikringen dækker også personskader på passagerer i din bil, men aldrig skade på bilens fører.

Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen dækker skader på virksomhedens egen bil. Forsikringen er ikke lovpligtig, men fornuftig at have, hvis bilen har en større værdi. Har du lånt penge til at købe bilen, vil det være et krav fra din udlåner, at bilen er kaskoforsikret.

Sammen med kaskoforsikringen får du også:

 • Gratis redningsforsikring i Europa (Rødt SOS kort)
 • Gratis retshjælpsforsikring

Retshjælpsforsikringen dækker omkostninger i visse retssager, der involverer dig som ejer, bruger eller fører af den forsikrede bil.

Tilvalgsmuligheder

 • Førerpladsdækning sikrer føreren erstatning for personskade ved kørselsuheld uden modpart. 

  Læs mere om førerpladsdækningen her.

 • Dækning for særligt udstyr erstatter ekstramonteret udstyr (fx navigation og autostereo) ud over en værdi på 26.862 kr. Er du under denne grænse, er du allerede dækket.
 • Transportdækning for varer og værktøj i og på varevogne er automatisk tegnet under vores erhvervsløsøreforsikring. 
 • Hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Vi samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, som kommer dig til undsætning, hvis du ikke kan køre videre i din bil.

   

  Print vejhjælpskort

Vi tilbyder også ansvar- og kaskoforsikring til din lastbil.

Det er værd at lægge mærke til

 • Bilforsikringen stiger ikke automatisk efter en skade. Tværtimod falder den, når der er gået to skadefri år, indtil du står på det prisbilligste præmietrin.
 • Du kan vælge en friskadedækning, hvor du ikke betaler selvrisiko ved brand, tyveri og reparation af glas. Selvrisikoen ved rudeskift nedsættes. Disse skader påvirker ikke præmierykning.

 

Vi giver ordet til kunderne