background-image

Har du nærvær, engagement og handlekraft?

Ledige stillinger

.NET web-udvikler/løsningsarkitekt til Købstædernes Forsikring

By: København

Deadline: 15.10.2020

Købstædernes Forsikring er et ambitiøst kundeejet forsikringsselskab i vækst. Vi har en målrettet vækststrategi og nærvær, engagement og handlekraft som vores kerneværdier. Vi søger endnu en skarp profil der kan styrke vores IT-udviklingsafdeling og dermed bidrage til at realisere vores vækstambitioner.

Alsidig HR-chef til kundejet selskab i vækst

By: København

Deadline: 04.10.2020

Købstædernes Forsikring er et ambitiøst kundeejet forsikringsselskab med vokseværk. Alene de seneste 5 år er vi blevet fordoblet, og i dag arbejder 300 dedikerede medarbejdere i Købstædernes Forsikring.

Faglig stærk compliance officer og DPO til kundeejet selskab

By: København

Deadline: 04.10.2020

Købstædernes Forsikring er et ambitiøst kundeejet forsikringsselskab i vækst. For at vi fortsat kan sikre det rigtige niveau af compliance på vores vækstrejse, søger vi nu en compliance officer med stor forretningsforståelse, som samtidig skal varetage rollen som DPO. Derudover vil du også blive leder for et lille team bestående af 2 jurister.

Product Manager Privatforsikring

By: København

Deadline: 10.10.2020

Vi er en spændende virksomhed i en rivende udvikling og har siden 2014 fordoblet vores præmieindtægter. Vækst på privatforsikringsmarkedet er en hjørnesten i vores strategi for fremtidig vækst. Det sætter skærpede krav til vores produkter og prissætning, hvor kundebehov, produktsammensætning og prisoptimering bliver nogle af nøgleordene for at lykkes i fremtiden.

Jobagent

Fandt du ikke hvad du søgte?

Opret en jobagent og vær den første til at få jobopslag fra os lige ned i din mailbox.

Opret jobagent