banner-image

Anmeld din skade her

Anmeld online

 

Tjek dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget din kvittering

Er dit barn kommet til skade i en ulykke, og har du en børneulykkesforsikring her hos os, skal du anmelde din skade online.

Du er også velkommen til at kontakte os. I Købstædernes Forsikring har vi et team af skadesbehandlere, som udelukkende er specialiseret i ulykkessager. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 08.30 - 16.00 på

 

33 45 75 74Inden du går i gang...

Ved anmeldelse skal du have kontaktoplysninger parat på den læge og/eller tandlæge, der har tilset din skade. Vær opmærksom på, at tandskader hos børn ikke kan anmeldes online. Når barnet er undersøgt hos tandlægen, kan skaden anmeldes telefonisk til os på 33 45 75 74. Det er vigtigt, at du oplyser, hvilke dato skaden er sket, og hvilke tænder der er skadet

 

Sådan foregår behandlingen af din sag

Når vi har modtaget din anmeldelse, vurderer vi, om din ulykke er dækket af din forsikring. Det får du svar på inden for 2 arbejdsdage. Hvis din ulykke er omfattet af forsikringen, vil du få en bekræftelse på, at vi anerkender ulykken som en skade. Når der er gået et år, kan vi som regel vurdere, om der er varige følger efter ulykken, og derfor opgøres méngraden typisk først efter et år.

 


Vi kontakter dig, når der sker nyt i din sag

Vi holder dig orienteret gennem hele sagen. Vi kontakter dig selvfølgelig, når vi nærmer os årsdagen for din ulykke og sikrer, at din skade håndteres korrekt.

 

Du sidder måske allerede med et spørgsmål?

I vores FAQ kan du finde svar på vores mest almindelige spørgmål om ulykkesskader

 

FAQ om ulykkesskader