banner-image

Har du styr på forsikringerne?

Hør mere om vores trailerforsikring og få gennemgået dine forsikringer. Ring på 33 14 37 48 eller bestil et forsikringstjek online.

Få et forsikringstjek

Trailerforsikring

Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen dækker enhver skade på den forsikrede trailer samt ved tyveri, røveri, brand og eksplosion.

 

Fælles for campingvogn og trailer

Ud over at betale for skader på selve traileren/campingvognen indeholder kaskoforsikringen en retshjælpsforsikring, der træder til, hvis du som ejer af traileren/campingvognen får brug for advokathjælp i forbindelse med en tvist med/om traileren/campingvognen.

Kaskoforsikringen har også en redningsdækning, så du kan få hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet.

Hvis der er lån i traileren/campingvognen, vil långiver som regel forlange, at der er tegnet kaskoforsikring for at sikre sig at den økonomiske værdi er tilstede, uanset hvad der sker.

Forsikringsvilkår og produktinformation

Få overblik over forsikringsvilkår for vores øvrige forsikringer her

Skal vi ringe dig op?

Er der sket noget større i dit liv, som kræver, at vi tjekker dine forsikringer igennem? Eller vil du gerne have et tilbud på en eller flere forsikringer?

Tilbud, forsikringstjek eller andre spørgsmål om dine forsikringer - vi er klar til at hjælpe, og vi ringer dig gerne op. Lige når det passer dig. 

 

Du kan også ringe til os

Vores forsikringsrådgivere sidder klar på hverdage mellem kl. 8.30 og 16.00, så du er også altid velkommen til selv at ringe til os.

Ring til os på

33 45 74 72

Vi giver ordet til kunderne