banner-image

Har du styr på forsikringerne?

Hør mere om vores entrepriseforsikring og få gennemgået dine forsikringer. Ring på 33 14 37 48 eller bestil et forsikringstjek online.

Få et forsikringstjek

Entrepriseforsikring - for dig der bygger nyt

Bygger du ny bolig, renoverer eller tilføjer flere kvadratmeter til din bolig eller fritidshus, kan der være mange bekymringer: Bliver projektet færdig til tiden? Holder budgettet? Og hvad med kvaliteten?

Med en entrepriseforsikring kan vi hjælpe dig af med nogle af dine bekymringer. Forsikringen dækker nemlig, hvis der sker forskellige uforudsete skader på byggeriet, og det kan i sidste ende være med til at sikre, at byggeriet kommer godt i mål.

 

Sådan dækker forsikringen

Entrepriseforsikringen består af 3 dækninger

 

1. Dækning af skader på selve byggeriet

Du får dækket uforudsete, fysiske skader på byggeriet, som din parcelhus- eller fritidshusforsikring ikke dækker, fx hvis kraner eller spær vælter, eller hvis byggeriet styrter sammen, får vandskader, bliver udsat for hærværk eller tyveri.

 

2. Dækning af skader på eksisterende bygninger

Du får dækket uforudsete skader på eksisterende bygninger, der kan opstå i byggeperioden. Dækningen er især relevant, hvis du bygger om, bygger til eller renoverer.

 

3. Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen dækker skader på ting eller personer, som du som bygherre kan blive gjort erstatningsansvarlig for i forbindelse med byggeriet. Det er også muligt at medforsikre entreprenørerne ved farligt arbejde – fx midlertidig grundvandssænkning og undermuring.

Forsikringssummen på entrepriseforsikringen er det samme som det totale entreprisebeløb, og der er som minimum en selvrisiko på 10.000 kr. pr. skade.

Faktaark og forsikringsvilkår

Få overblik over forsikringsvilkår for vores øvrige forsikringer her

Vil du høre mere? Så kontakt os

Tilbud, forsikringstjek eller andre spørgsmål om dine forsikringer - vi er klar til at hjælpe, og vi ringer dig gerne op. Lige når det passer dig.

 

Ring til os på 33 45 74 72

Vores forsikringsrådgivere sidder klar på hverdage mellem kl. 8.30 og 16.00.

 

 

Skal vi ringe dig op?


 

 

 

 

Vi giver ordet til kunderne