Anmeld skade
Bil og transport

33 14 37 48

Ring til os på hverdage kl. 08.30 – 16.00.
I weekenden skal du ringe 70 21 51 33.

Kontakt os
banner-image

Kæledyrsforsikring

Katteforsikring, hundeforsikring, kaninforsikring, skildpaddeforsikring, slangeforsikring, papegøjeforsikring? Leder du efter en kæledyrsforsikring, så er du kommet til det rigtige sted. Vi forsikrer familiens pelsede, firbenede, langørede, fjerprydede, ottebenede og - mest af alt - elskede medlemmer.

Udover at være til stor glæde for både børn og voksne, familier og singler, så kan kæledyr være en rimelig stor post i husholdningsbudgettet, og ikke mindst hvis de kære kæledyr bliver syge eller kommer til skade. Derfor giver det også rigtig god mening for de fleste at købe en kæledyrsforsikring.

Kæledyrsforsikring giver færre bekymringer

En kæledyrsforsikring er først og fremmest med til at sikre, at det ikke er et økonomisk argument, som skal afgøre, om dit kæledyr skal leve videre, hvis det bliver sygt eller kommer ud for en ulykke. Når dyrlægen står klar ved operationsbordet, kan du nemlig med ro i maven sige ja tak til operationen, fordi din kæledyrsforsikring dækker. Du skal kun betale en selvrisiko. Det giver helt sikkert færre bekymringer for store og små dyrevenner. 

 

 

Vi tilbyder den lovpligtige hundeansvarsforsikring, som dækker, hvis din hund gør skade på ting eller personer. Og ikke mindst har vi en syge- og ulykkesforsikring, som dækker alle mulige kæledyr – uanset hvor gamle de er.

Syge- og ulykkesforsikringen koster 94 kr./måneden. Hundeansvarsforsikringen koster kun 35 kr./måneden.

Læs alt om, hvordan kæledyrsforsikringen dækker her på siden.

For at købe en kæledyrsforsikring skal du også have din indboforsikring hos os.

Du kan læse mere om vores indboforsikring her

 

Med en kæledyrsforsikring er familiens bedste ven i trygge hænder. Beregn og bestil i dag.

 

Beregn pris

Det er værd at lægge mærke til

Din selvrisiko på behandlingsudgifter er kun 10 % − dog minimum 1.000 kr.

Der er ingen aldersgrænse for dit kæledyr – forsikringen dækker dog ikke aldersbetingede sygdomme.

Syge- og ulykkesforsikringen dækker mange forskellige kæledyr blandt andet hunde, katte, gnavere og fugle men også edderkopper, slanger m.fl.

Vi har konkurrencedygtige priser. Sygeforsikringen koster dig under 100 kr./md. Hundeansvarsforsikringen koster 35 kr./md.

 

Sådan dækker kæledyrsforsikringen

Hundeansvarsforsikring

Hundeansvarsforsikringen dækker:

erstatning, hvis hunden forvolder skade på personer, dyr og ting
erstatning, hvis hunden i et klub- eller foreningsarrangement forvolder skade på eksempelvis instruktører, dommere og trænere (figurantdækning).
omkostninger i forbindelse med en erstatningssag og de renter, som skadelidte får tilkendt. Forsikringer betaler de også omkostninger, der kan blive tale om, hvis nogen uberettiget kræver erstatning.


Får din hund hvalpe, er de også dækket, indtil de er 4 måneder gamle. Hunden skal have sin egen ansvarsforsikring fra den er 4 måneder gammel.

 

Syge- og ulykkesforsikring for kæledyr

Forsikringen dækker op til 20.000 kr. om året,

hvis dyret kommer til skade eller bliver syg og skal behandles hos dyrlægen, på dyrehospital eller –klinik
hvis dyret under konsultation eller indlæggelse har brug for medicin.


Husk, at du betaler kun en selvrisiko på 10 % af behandlingsudgifterne eller minimum 1000 kr.

 

Forsikringsvilkår

Artikler om kæledyr

Godt forsikret til hundetræning

Har du planer om, at du og din hund skal deltage i agility- eller lydighedskurser? Hundeansvarsforsikringen er lovpligtig for alle hunderacer, og vælger du en forsikring hos os, er du godt dækket, når du tager hunden med på træningsbanen.

Vores hundeansvarsforsikring dækker automatisk, hvis din hund forvolder skade til træning eller andre arrangementer, og særligt hvis I træner figurantarbejde – altså træning hvor hunden skal fange og fastholde en person. Det er den dækning, der hedder figurantdækning, og den er en fast del af vores hundeansvarsforsikring.

 

Spørgsmål og svar om kæledyrsforsikring

Dækker kæledyrsforsikringen også større dyr fx heste og får?

Nej, vores kæledyrsforsikring dækker kun de dyr, vi i daglig tale kalder for kæledyr fx kaniner, fugle, hunde, katte, reptiler, skildpadder, kælegrise m.fl. Heste og får er husdyr. Kontakt os, så kan vi altid svare på, om vi dækker netop dit dyr.

Hvad sker der, hvis jeg skal af med mit kæledyr eller det dør?

Hvis dit kæledyr dør, så får du pengene tilbage for den fremadrettede periode, du har betalt for. Det samme sker, hvis du af en eller anden grund skal afhænde dit dyr til en anden ejer.

Skal jeg betale selvrisiko?

Ja, der er altid en selvrisiko på kæledyrsforsikringen, og den udgør 10 % af de samlede behandlingsudgifter eller minimum 1000 kr.

Hvor lang en behandlingsperiode dækker I?

Vi dækker en behandlingsperiode på maksimalt 60 dage.

Dækker I sterilisation eller kastration?

Ja, vores kæledyrsforsikring dækker kastration eller sterilisation og abortindgreb, hvis det er medicinsk begrundet.

Dækker kæledyrsforsikringen, hvis mit dyr får ordineret medicin?

Nej, vores kæledyrsforsikring dækker kun den medicin, som dyrlægen giver dyret direkte under en konsultation eller indlæggelse. 

Er der noget krav om vaccination?

Ja, det er et generelt et krav, at du kan dokumentere, at dit kæledyr er vaccineret efter gældende forskrifter og eventuelle krav fra de veterinære myndigheder.

Har du hund eller kat, skal de som minimum vaccineres mod smitsom leverbetændelse og parvovirusdiarré. Hunde skal desuden vaccineres mod hundesyge og katte mod kattesyge og katteinfluenza.

Hvad skal jeg gøre, hvis mit kæledyr kommer ud for en skade?

Du skal først og fremmest få dit dyr transporteret til behandling hos en specialpraktiserende dyrlæge eller en dyrlæge, som er ansat på et offentligt veterinært behandlingssted så hurtig som muligt.

Dyrlægen udsteder en regning med underskrift, som du skal sende til os sammen med din anmeldelse. På regningen skal dyrets korrekte fødselsnavn/stamtavlenavn være anført.

Anmeld skaden online her

Saml dine forsikringer hos os og få unikke fordele

 

  • 0,- i selvrisiko på dine forsikringer, hvis du får en skade, mens du er uden job.
  • 5000 kr. i hånden, hvis familiens børn under 18 år får visse knoglebrud.
  • Ingen forhøjet selvrisiko på bilforsikringen for familiens børn til og med 25 år, når de låner husstandens bil.
  • En garanti der sikrer dig fuld erstatning, hvis din indbosum er sat for lavt.
  • 10 % rabat på alle dine forsikringer.

Bliv fordelskunde

  

Vi giver ordet til kunderne