Anmeld skade
Bil og transport

33 14 37 48

Ring til os på hverdage kl. 08.30 – 16.00.
I weekenden skal du ringe 70 21 51 33.

Kontakt os
banner-image

Lønsikring

Forsikringen kan give dig ro og tryghed, hvis du pludselig mister dit job. Du kan opnå op til 90 % af din indkomst i op til 12 måneder, så du kan fokusere på at finde et nyt job.

Vi er med dig, hvis du bliver ledig

Bliver du pludselig arbejdsløs, kan det få stor betydning for din familie og din privatøkonomi. Og for mange mennesker er dagpenge ikke nok til at dække husstandens faste udgifter. 


Ring og hør mere på 33 14 37 48

 

 

En lønsikring kan give dig ro og tryghed, hvis du pludselig står uden job. Forsikringen supplerer dagpengene fra din a -kasse og sikrer dig en indkomst, så kan du fokusere på at finde nyt arbejde - uden at bekymre dig om, hvordan du får betalt dine regninger.

PRODUKTINFO (IPID)

Sådan dækker forsikringen

  • Du er dækket af forsikringen, hvis du pludselig bliver arbejdsløs, eller hvis du mister dit arbejde pga. sygdom eller uarbejdsdygtighed.
  • Du kan få udbetalinger fra forsikringen i op til 12 måneder pr. arbejdsløshedsforløb – op til 36 måneder i alt.
  • Forsikringen indeholder præmiefritagelse, hvilket betyder, at vi dækker dine øvrige forsikringsindbetalinger i Købstædernes Forsikring i den periode, du er arbejdsløs.
  • Du er dækket, hvis du har været fastansat i en tidsubegrænset stilling i 12 sammenhængende måneder op til første dag, du er arbejdsløs.

 

  • Du er dækket allerede 6 måneder efter, du har tegnet forsikringen. Hvis du har optjent anciennitet i en tilsvarende forsikring i et andet forsikringsselskab, overfører vi den til din nye forsikring.

Læs de fulde vilkår her

Enkle og overskuelige produkter

For at gøre det så enkelt og overskueligt som muligt, for dig som kunde, har vi valgt, at vores produkter skal være så brede og dækkende, at de imødekommer langt størstedelen af de behov, som typisk opstår.

Ring til os på 33 14 37 48 og hør mere om dine fordele, samt få tilsendt de fulde vilkår.